Loader

MONTAJ ACOPERIȘ

PROIECTARE
MONTAJ
GARANȚIE

  Acoperișul unei case reprezintă primul element de apărare împotriva capriciilor naturii. Caracteristicile unui acoperiș sunt influențate de destinația clădirii, de tradițiile locale și de materialele existente.
  De aceea oferim clienților montaj pentru toate tipurile de învelitori pentru acoperiș: țiglă metalică, țiglă ceramică, tablă profilată, tablă zincată plană, șindrilă bituminoasă, ferestre de mansardă, iluminatoare și accesorii acoperișuri. De asemenea, se efectuează tratamente și întreținere pentru toate tipurile de învelitori menționate.

ACOPERIȘURI DE CALITATE SUPERIOARĂ

Atunci când te gandești să construiești sau să renovezi o casă ar trebui să ai în vedere, din timp, alegerea tipului de acoperiș. Indiferent că te-ai gandit la un acoperiș din țigla ceramică sau din beton, țiglă metalică sau tablă plană, șindrilă bituminoasă sau pur și simplu stuf (acum este la mare modă acest tip de acoperiș), este bine să te informezi din timp și să ceri păreri celor care au montate astfel de învelitori. Cel mai bine este să discuți cu cei care au achiziționat respectivul acoperis de ceva vreme, astfel încât sa iți poată oferi detalii corecte privind atât avantajele, cât mai ales dezavantajele alegerii pe care au facut-o .

Deverse tipuri

Numar mare de învelitori

Structura rezistentă

Adaptată la suprafață și tipul acoperișului

Hidroizolare calitativă

Membrane cu protecție minerală,
compozite sau autoadezive cu fibră de sticlă