Loader

MONTAJ INSTALAȚII

PROIECTARE ȘI EXECUȚIE
SISTEME TERMICE,
DE VENTILARE ȘI CONDIȚIONARE

  Compania Gebhardt Construct oferă o gama largă de servicii legate de proiectarea și execuția sistemelor de încălzire, ventilare și condiționare. La fel și de selecția și livrarea utilajelor de climatizare și servicii de întreținere a sistemelor montate.
  Sistemele sunt proiectate de ingineri calificați, în conformitate cu destinația încaperilor, numarul de nivele, natura spațiului, prezența emisiilor nocive, etc. Acestea sunt concepute în conformitate cu cerințele actelor normative precum și a dorințelor clientului, sistemele fiind completate cu echipamente a liderilor mondiali din domeniu.

AER CONDIȚIONAT

  Doriți o soluție de climatizare, aveți nevoie de un sistem de ventilatie cu aport de aer proaspat, vă trebuie un aparat de condiționare a aerului, cautați un specialist în domeniu pentru o ofertă de preț, sau vreți să aflați mai multe aspecte privind purificarea aerului, montajul și întretinerea întregii instalatii, vă invităm să ne contactați.

INSTALAȚII TERMICE

  Gebhardt Construct prestează servicii de proiectare și montare a rețelelor de termoficare începand de la cazane care utilizeaza toate tipurile de combistibili și terminând cu punctul final de caldură care include toate tipurile de radiatoare și convertoare. Aceste lucrări includ lucrări de instalare a sistemelor de încalzire, inclusiv completări, modificări, întretinere și reparare.

INSTALAȚII DE VENTILARE

  Echipa de profesioniști oferă servicii de instalare ventilație pentru întreaga paletă de echipamente prezentate în piața de profil, sisteme de climatizare și ventilare a aerului precum: duct-uri, chillere, stații de tratare a aerului, perdele de aer, ventilatoare, hote profesionale și casnice, coșuri de fum și alte dispozitive performante în aerisirea, ventilarea aerului din constructii și incaperi.