Loader

FAȚADE PVC ȘI ALUMINIU

PEREȚI CORTINĂ
FAȚADE VENTILATE
PLACĂRI CU BOND

  Bondul se prezintă sub forma unor panouri compozite formate din 2 foi de tablă din aluminiu cu o compoziție specială ce-i oferă elasticitate cu un nucleu termoizolant. Avantajul major al unei asemenea fațade rezultă din înglobarea de materiale usoare care nu solicită structura de rezistență a clădirii, durabil și usor de întreținut.
  Plăcile compozite tip bond sunt extrem de potrivite pentru placările în exterior deoarece se modelează usor, sunt disponibile într-o gamă largă de culori și se pot combina elegant cu fațadele de sticlă și aluminiu.

PERETELE CORTINĂ CLASIC

Peretele cortină clasic cu profile vizibile din exterior atât pe orizontală cât și pe verticală, într-o varietate de combinații ce pot fi adaptate oricarui tip de construcție.
Acest perete cortină standard are o construcție articulată, proiectată să facă față oricarei deformări posibile a clădirii (datorată cutremurelor, vibrațiilor etc.), dar și eventualelor dilatări sau contractări ale profilelor de aluminiu, fără a-și pierde din rezistența la presiunea vântului sau din impermeabilitate.

Mentenanța minimă

Intreținere ușoară pe toata durata folosinței

Rezistență la factorii

Materiale durabile care nu iși pierd culoarea

Asamblare facilă

Elementele tipizate standard