Loader

DRUMURI ȘI PAVAJE

CONSTRUCŢIA, EXTINDEREA
ŞI REABILITAREA
DE DRUMURI

  Construcția unui drum nou - fie din asfalt sau beton - necesită realizarea unei structuri deosebite de straturi legate, începând cu un strat de bază stabil și continuând până la un strat de uzură cu precizie de nivelare ridicată.
  Lucrarile sunt realizate cu mult profesionalism și calitate. Echipele se adaptează ușor fiecărei situații, iar flexibilitatea de care dau dovadă reprezintă un punct forte în abordarea tuturor tipurilor de lucrări. Toate lucrările sunt realizate în conformitate cu legislația națională din domeniul construcțiilor de drumuri.

MONTAJ PAVAJE ȘI PIATRĂ CUBICĂ

Prin pavare trebuie să se ințeleagă o serie de straturi de materiale diverse, suprapuse pe terenul natural, care au menirea de a realiza o structura corespunzatoare îndeplinirii unei destinații speciale. Indiferent dacă este vorba de un pavaj destinat traficului greu sau de un pavaj destinat traficului pietonal, gestionăm întregul proces de amenajare a spațiilor. Avem capacitatea de a realiza toate etapele necesare unui proiect complex: decopertare, transportul materialelor, montaj pavele, montaj dale, montaj borduri, montaj rigole, executare rambleuri, realizare ziduri de sprijin, asfaltări, lucrări de canalizare și alimentare cu apă.