Loader

AUTOSPECIALE

MECALAC 12MSX

Design-ul original al brațului și manipulatorului a permis îmbinarea într-o singură mașină funcția de încărcare frontală, excavator cu o lopată inversă, și excavator cu o „lopată directă“, să nu mai vorbim de o gamă largă de instrumente hidraulice compatibile.

Caracteristici operaționale MECALAC 12MSX
Adâncimea săpăturii:  4 000,00 mm
Volumul căușului:  0,60 m³

BOBCAT 873

Sfera principală de utilizare al mini-încărcătoarului Bobcat 873 sunt șantiere unde este imposibil de a utiliza echipamente pentru construcții mari. Mini-încărcătorul Bobcat 873 are capacitatea de a executa diferite tipuri de lucrări: de manipulare, de curățare municipale, excavarea, peisagistică, etc.

Caracteristici operaționale BOBCAT 873
Greutatea (ridicare):  1180 kg
Volumul căușului:  0,5 m³

BOBCAT S300

Capacitatea nominală de încărcare este de 1,38 tone în raport cu greutatea proprie a mașinii 3,75 tone, face posibil utilizarea eficientă a propriei greutăți. Datorită ampatamentului crescut, Bobcat S300 este dotat cu o stabilitate îmbunătățită și deplasare lină cu sarcină.

Caracteristici operaționale BOBCAT S300
Capacitate (ridicare):  1,386 kg
Volulmul căușului:  0,55 m³

RENAULT CU PALFINGER

Scopul principal de utilizare a manipulatorului cu marca PALFINGER, stabilit pe șasiuri diferite este efectuarea operațiunilor de încărcare și descărcare, de la distanțe mici și mari. PALFINGER combină funcțiile macaralei și a unui camion.

Caracteristici operaționale PALFINGER
Greutate la raza de 20,8 m:  600 kg (max 3 t)
Raza maxim:  24,9 m
Capacitatea de încărcare basculantă:  10 t

VIBRO COMPACTOR

Compactorul este o mașină specială, care îndeasă diferitele tipuri de materiale de acoperire. Cum ar fi solul, asfaltul, pietriș, nisip și alte straturi de materiale folosite în domeniul construcțiilor.

Caracteristici operaționale VIBRO COMPACTOR
Greutate, kg:  10 000
Lățimea benzii de compactare:  1500 mm

MIXER DE BETON AUTOPROPULSAT DB-400S

Stație de beton mobil cu autoâncărcare face posibil de a produce beton direct la locul de construcție, folosind doar o mașină și un operator. Ea cuprinde întregul proces tehnologic de fabricare a betonului, fiind cel mai compact din lume, capabil să producă mai mult de 100 m3 de beton pe tură.

Caracteristici de performanță DB-400S
Două jgheaburil de evacuare
Volumul rezervorului:  4.00 m3

TELEPORTER MANITOU MRT18-50

Stivuitoare telescopice de tip furcă sunt destinate efectuării operațiunilor de ridicare, mutare, manipulare și depozitare a diferitor mărfuri.

Caracteristici operaționale MANITOU
Greutatea:  5,00 t
Ieșirea maximă a furcii:  22 m

BASCULANTĂ MAN

Transportarea de materiale în vrac pentru diverse scopuri cel mai simplu este realizată prin tehnica haldei care facilitează foarte mult operațiunile de descărcare.

Caracteristici operaționale BASCULANTA MAN
Lungimea platformei:  9,52 m
Capacitatea de încărcare:  25 t

BASCULANTĂ DAF

Transportarea de materiale în vrac pentru diverse scopuri cel mai simplu este realizată prin tehnica haldei care facilitează foarte mult operațiunile de descărcare.

Caracteristici operaționale BASCULANTA DAF
Lungimea platformei:  9,52 m
Capacitatea de încărcare:  25 t

PLATFORMA TRANSPORTARE

Remorca triaxială pentru transportul mașinilor de construcție, municipale și alte echipamente cu capacitatea de încărcare până la 12 tone.

Caracteristici operaționale platformă
Lungime platformă:  13.5 - 20 m
Capacitatea de încărcare:  35 t